Vi lytter til dig


Hvordan foregår en konsultation?

Når du kommer ind til konsultation, så skal du opfatte det som et besøg hos os, hvor vi lytter til dine spørgsmål og bekymringer og finder ud af tingene i dialog med dig. Oftest vil en konsultation være et besøg, hvor der ikke er bekymringer, og hvor det drejer sig om et rask dyr, som skal have sin sundhedsundersøgelse og vaccinationer. Her vil der selvfølgelig være mulighed for at spørge om alt muligt, lige fra fodring til problemer med dyret.

Hvis man kommer på grund af sygdom, så er vi klar over, at man som dyreejer er bekymret og måske bange. Derfor sørger vi for at have god tid til at tale med dig.

Generelt sætter vi dobbelt så meget tid af til en konsultation end andre klinikker, fordi vi ved, hvor meget en rolig og afslappet atmosfære betyder for vores dyreejere.Hvad kan jeg gøre inden konsultationen?

Du kan hjælpe os meget.

Det er en god ide at gå en tur med din hund inden konsultationen, så den er afslappet. Og hvis den har diarre eller urinvejsproblemer, så kan du hjælpe os ved at tage en afføringsprøve og/eller en urinprøve med på klinikken. Afføringsprøven kan du tage med i en plasticpose, og urinprøven i en ren plastikskål. Du kan også hente et urinopsamlingssæt hos os.

Og hvis du har en kat, er det en god ide at sørge for så rolig en transport som muligt. Du kan læse mere om transport af kat og vores kattekonsultation på vores hjemmeside under ”Guldkatteklinik”.

Hvis dit dyr er sygt, er det også en god ide ikke at give den noget at spise samme dag som konsultationen. Det kan være, at vi vælger at tage en blodprøve eller røntgenbilleder, og så er det bedst, hvis dit dyr er fastet.

Til sidst vil det være en stor hjælp, hvis du har skrevet lidt ned om forløbet.

Symptomer og tidsforløb er vigtigt, ligesom en video kan hjælpe.Hvad kan jeg forvente af jer?

Vi vil lytte. Du får mulighed for at fortælle, hvordan du har oplevet problemerne og dele din bekymring med os.

Vi vil spørge. Efter at du har fortalt om din oplevelse, så vil vi stille spørgsmål, således at vi sammen kan nærme os en løsning.

Vi vil undersøge dit dyr. Efter vores samtale vil vi undersøge dit dyr grundigt. Hjerte, lunger, kredsløb, temperatur, hud, ører, øjne kan være nogle af de områder, som vi undersøger, men selvfølgelig med fokus på selve problemet.

Vi vil i dialog. Når vi har undersøgt dit dyr i forbindelse med sygdom, vil vi komme med vores konklusion og derefter i dialog med dig beslutte en behandling eller videre undersøgelse. Vi vil fortælle om fordele og ulemper ved de valgte muligheder, således at du kan få et grundlag til at beslutte dig. Vi vil selvfølgelig tale om, hvad vores anbefaling vil være, men det er i sidste ende dig som dyreejer, som skal tage beslutningen.

Vi vejleder dig. Inden du går herfra, vil du få en grundig vejledning i sygdommen og dens behandling, og vi bestiller medicinen direkte på apoteket, således at du kan hente den efter konsultationen. Hvis du derhjemme bliver i tvivl om noget, så kan du altid ringe og få hjælp, og hvis du har VetPlan, så kan du kontakte os til kl. 21 alle dage!

Hvis der bliver tale om indlæggelse til videre undersøgelser, kan du læse mere om indlæggelse på vores hjemmeside under ”Værd at vide” og derefter ”Information”

Download brochuren her.