Neutralisering, kat

Operationer med høj og sikker standard

Alle operationer hos os foregår efter høj og sikker standard. Vores veterinær sygeplejersker tager sig kærligt af dit kæledyr fra indlæggelsens begyndelse, og hele forløbet sker i rolige omgivelser med omsorg fra hele personalet.

Vi bruger det mest moderne anæstesiudstyr, ligesom der er fuld overvågning under hele operationen. Der bliver ført anæstesijournal, således at vi altid har fuld dokumentation for vores sikkerhed. Alle operationer foregår sterilt med hue/maske/dragt/handsker samt afdækning i en operationsstue, som ikke bruges til andet.

Vi har en meget stor erfaring med neutraliseringer, da dyrlæge Mogens Hansen har foretaget mere end 5000 af disse operationer i både Danmark, Indien, Spanien og Thailand.

Ved specialoperationer er proceduren som ved standardoperationer. Vi foretager langt de fleste operationer, dog er der enkelte specialoperationer, som vi henviser til andre hospitaler.

Vi har erfaring i operationer for frakturer, diskusprolaps, mavetarmlidelser, øjenlidelser, urinvejslidelser, livmoderbetændelse, kejsersnit og meget andet.

Da der er forskel fra tilfælde til tilfælde, så er det svært at give nøjagtige priser, men vi kan give dig et prisoverslag når vi har set på dit kæledyr.

Ring til os på 49203016 for at booke tid.

Priser
Sterilisation af kat
1.398 kr.

Pris med VetPlan Basis: 979 kr.

Sterilisation og øremærkning
1.811 kr.

Pris med VetPlan Basis: 1.332 kr. (inkl. registrering)

Sterilisation og vaccination
1.812 kr.

Pris med VetPlan Basis: 979 kr.

Sterilisation, vaccination og øremærkning
2.135 kr.

Pris med VetPlan Basis: 1.332 kr. (inkl. registrering)

Kastration af kat
674 kr.

Pris med VetPlan Basis: 472 kr.

Kastration og øremærkning
849 kr.

Pris med VetPlan Basis: 819 kr. (inkl. registrering)

Kastration og vaccination
1.181 kr.

Pris med VetPlan Basis: 472 kr.

Kastration, vaccination og øremærkning
1.363 kr.

Pris med VetPlan Basis: 819 kr. (inkl. registrering)