Vi tilbyder online booking

Vi tilbyder online booking - Se mereVores priser

Vi går ikke på kompromis med service eller sikkerhed

Her kan du kan se et udvalg af vores standardpriser. Mange ydelser, især ved sygdom og tilskadekomst, er det ikke muligt at give faste priser på, da prisen kan variere, alt efter omfanget af skaden eller sygdommen.

Da undersøgelser og behandling kan være forbundet med store udgifter, er det altid muligt at få et prisoverslag. Og husk at man kan få langt størstedelen af udgifterne refunderet, hvis man har en sygeforsikring på sin hund eller kat.

Vi går ikke på kompromis med service eller sikkerhed. Vores bedøvelse og overvågning er blandt de bedste i Danmark, hvilket er vigtigt at tage med i overvejelserne som dyreejer, når du sammenligner priser. Vores priser er rimelige i forhold til vores sikkerhed og service, men ikke de billigste i Nordsjælland.

Du har altid mulighed for at få et prisoverslag på dit dyrs behandling, således at du også på dette punkt kan føle dig tryg ved at vide de økonomiske følger. Og husk at du kan undgå mange økonomiske problemer ved at have dit dyr i sygeforsikring.

 

OBS! Pr. 7. november 2022 tillægges der et energi tillæg på 61,25 kr. på alle konsultationer, operationer og undersøgelser på klinikken.