Ny dyreejer?

Hvalp løber på græs
Giv dit dyr den bedste start i livet

Har du lige fået et dyr, har du sikkert en masse spørgsmål og meget, du er i tvivl om. Især hvis du ikke har haft dyr før. Derfor anbefaler vi især sundhedseftersyn til nye dyreejere, så familiens nye ven får en god og tryg start på livet.

Vi vil anbefale dig at læse vores brochurer om hvalpen og killingens første tid her.

Der sker meget med dyr i deres første leveår, og hvalpe- og killingetiden har stor betydning for, hvordan resten af dyrets liv bliver. Samtidig lærer dit dyr os godt at kende og vænner sig til at komme her, når det kommer til sundhedseftersyn.

Vores anbefalinger

Det første år anbefaler vi flere sundhedsundersøgelser om året. På vores klinik kan du få et hvalpeklippekort med 10 klip til besøg hos os. Mange af besøgende er uden undersøgelser og skal bruges som træning til at gøre din hund verdensmester i dyrlægebesøg. Vi anbefaler bl.a. at din hvalp allerede besøger os når den er 8 uger - alene for at hilse på personalet og snuse til omgivelserne.

Når hvalpe og killinger er 8 uger gamle, anbefaler vi, at de bliver vaccineret 3 gange med cirka 4 ugers mellemrum. Herefter vaccinerer vi igen efter et år, og fremover bliver dyret vaccineret igen, når der er behov for det.

Har du hund, er det lovpligtigt, at den bliver ID-mærket og registreret i Dansk Hunderegister, før den bliver 8 uger gammel. Nogle hvalpe bliver ID-mærket, allerede mens de er hos hundeavleren. Hvis ikke kan din hvalp blive det her, samtidig med at vi giver en vaccination.

Vi anbefaler også ID-mærke hos katte, fordi det gør det muligt for os eller andre at forbinde katten med jer, hvis den skulle blive væk. Kan vi ikke identificere den, er det meget svært at finde frem til jer, hvis den har været på en lille strejfetur.

Kommer du til sundhedsundersøgelse med dit dyr, kan vi også rådgive dig om det rette foder til dyret.

Book sundhedseftersyn nu

Konsultationen varer 30 minutter.

Vi tilbyder VetPlaner til hvalpe og killinger, hvor du bl.a. får 12- og 16 ugers vaccinen gratis. Se mere her.