Maja Vive Christensen

Dyrlæge
Email: info@nkdyrehospital.dk
Telefon: 49203016

Jeg har altid haft en dyb kærlighed til dyr, og det har været min skæbne at arbejde med dem. Jeg er vokset op omgivet af dyr og har haft fornøjelsen af at arbejde som dyrepasser samt frivillig på Rødovre Dyreinternat. Disse erfaringer har givet mig en naturlig gave til at forstå og kommunikere med forskellige typer dyr.

Jeg blev uddannet dyrlæge i sommeren 2023 og har allerede haft muligheden for at arbejde hos Valby Dyreklinik ved siden af studiet. Her har jeg lært, hvordan en travl dyreklinik fungerer, og jeg er fast besluttet på at bruge denne viden til at give dig og dit kæledyr den bedst mulige behandling her hos Nordkystens Dyreklinik.

Det er min mission at sikre, at dit kæledyr modtager den pleje og opmærksomhed, det fortjener. Jeg tror på at samarbejde og kommunikation mellem dyreejer og dyrlæge er afgørende for at opnå det bedst mulige resultat. Jeg er her for at lytte til dine bekymringer og besvare dine spørgsmål

Privat bor jeg i Hvidovre med min mand, vores to skønne børn og vores elskede kat, Neffi. Når jeg ikke er på arbejde, tilbringer jeg min fritid med heste, kreative projekter derhjemme, eller simpelthen hygger sammen med min familie. Jeg ser frem til at møde dig og dit kæledyr og tage mig af deres sundhed og velvære.