Vi tilbyder online booking

Klinikassistent - Barselsvikar
Email: info@nordkystensdyrehospital.dk
Telefon: 49203016

Jeg har altid haft en stor interesse for dyr og jeg har selv min dressurhest Costello og min formel 1 labrador Kenzo. Jeg elsker at træne og udvikle mig sammen med min hest og jeg bruger også en del tid på at stille op i konkurrencer.

Min hund er en pensioneret jagthund på 10 år, og jeg nyder at gå lange ture i Dyrehaven med ham og bruger rigtig meget tid på nusseture.

Siden jeg var helt lille har jeg altid været meget fascineret af mange forskellige dyrearter, så jeg har derfor også haft to slanger, en mindre kornsnog og en stor kongepyton.

Jeg er så heldig at få lov til at være vikar som klinikassistent indtil sommeren 2022, og jeg vil blandt andet være at finde i receptionen til at tage godt imod dig og dit kæledyr.

Min helt store drøm er at arbejde med dyrene som veterinærsygeplejerske. Jeg går meget op i dyrenes ve og vel og det er et kæmpe drive for mig at være med til at holde dem raske og glade.