Linda Moreau Svelmøe

Butikschef Linda Moreau Svelmøe og Shih Tzu'en Louie

Butiks- og marketingansvarlig
Email: linda@nordkystensdyrehospital.dk

Jeg bor i Ålsgårde med min mand Martin, vores søn Malthe og vores hund Louie, som er af racen Shih Tzu.

Min fritid bruger vi gerne på gode gåture i naturen med uldtotten, ofte i Hornbæks hundeskov. Derudover fylder indretning og renovering af vores gamle villa meget i vores hverdag. 

Skæbnen ville, at jeg efter min sekretær uddannelse skulle ende på et dyrehospital, og jeg er i den grad landet på den rette hylde. Du vil som regel finde mig i receptionen, eller fange mig i telefonen når du ringer til klinikken. Derudover står jeg for vores Petshop, hvor jeg lægger mange kræfter i indkøb af foder, snacks og en masse lækkert tilbehør - meget af det afprøvet på min egen basse.

Det er utroligt så meget den rette ernæring betyder for vores hundes sundhed og velvære, og at kunne gøre en forskel for vores klienters hunde med god rådgivning til det rette foder gør mig rigtig glad.

Siden 2006 har jeg arbejdet som butikschef og afdelingsleder i tøjbranchen. Jeg har også siddet på Noa Noa's hovedkontor i 2 år, hvor jeg arbejdede med det visuelle udtryk samt merchandising af de mange Noa Noa butikker. Min uddannelse som sundhedsservicesekretær færdiggjorde jeg i 2015.

Accepter marketing-cookies for at se videoen.