Daniel Futtrup Andersen

Dyrlæge
Email: daniel@nordkystensdyrehospital.dk

Jeg blev født i 1988 i Jylland og voksede op i Middelfart på Fyn.  Siden 2010 har jeg boet på Nørrebro, hvor jeg nu bor sammen med min kæreste Christina og vores Toller-hvalp Charlie. Vi hygger os bl.a. med at gå ture omkring søerne og tage på udflugter, hvor Charlie rigtigt kan få lov til at brænde kræfter af udenfor København.

Vi valgte netop en Toller, da vi begge to tog jagttegn i 2016, og derfor har planer om at vi alle tre i fællesskab kan komme ud og nyde naturen sammen.

I fritiden bruger jeg en del tid på at holde kroppen igang med crossfit, men også aktiviteter såsom wakeboarding, squash og disc golf.

Ligeledes går mange af weekenderne med en hyggelig tur til Jylland eller Fyn for at besøge min famillie og vennerne.

I januar 2017 blev jeg færdiguddannet som dyrlæge med differentiering indenfor hunde og katte. Inden min ansættelse på Nordkystens Dyrehospital arbejdede jeg på smådyrshospitalerne hos Dyrlægeteamet Sydvet i Sønderjylland.

Jeg har i forbindelse med min uddannelse skrevet bachelor og speciale indenfor bedøvelse og smertebehandling.  Jeg har en stor fokus indenfor netop disse områder, og jeg gør alt jeg kan for, at dit/jeres kæledyr ifm. behandlinger og opereationer får en så behagelig og omsorgsfuld oplevelse som muligt ved bl.a. at give dem en god smertebehandling.

Ligeledes har jeg en stor interesse indenfor kirurgi samt mundhule- og tandsygdomme. Netop fordi alt for mange kæledyr går rundt med smertefulde tandproblemer, er det et område, hvor jeg virkelig kan hjælpe dit/jeres kæledyr til at få en rar og smertefri dagligdag.