Christina Sylvest Sørensen

Veterinærsygeplejerske Christina Sylvest Sørensen

Aut. Veterinærsygeplejerske og fag veterinærsygeplejerske i tandbehandling
Email: christina@nkdyrehospital.dk

Det har altid ligget i kortene at jeg skulle arbejde med dyr, lige fra da jeg som barn prøvede at redde alle dyr på min vej – alt fra myrer og regnorme til grise og køer.

I 2006 begyndte jeg at arbejde på Inges Kattehjem, og der startede min store passion for katte. I baghovedet har jeg dog altid vidst at veterinærsygeplejerske var drømmen for mig, så da muligheden bød sig, efter 9,5 år på kattehjemmet, tog jeg springet.

Igennem mit arbejde med katte, har jeg fået en stor forståelse for deres adfærd og de signaler de sender, og det vil primært være mig der assisterer dyrlægen hvis der er brug for en ekstra hånd til at holde en kat.

I Januar 2020 har jeg færdiggjort en uddannelse som kattesygeplejerske hos The International Society for Feline Medicine (ISFM), som er en organisation, hvis formål er, at øge kattenes sundhed og velfærd i hele verden, og samme organisation, som har certificeret vores klinik som Guld Katte-klinik.

I Oktober 2021 færdiggjorde jeg en 1-årig uddannelse som fag veterinærsygeplejerske i tandbehandling.

Privat bor jeg i Ballerup sammen med min mand Mikkel, vores katteflok der pt. tæller 10 katte og vores 3 hunde Manfred, Arne og Mogens.

Jeg ser frem til at være en del af dit kæledyrs plejeforløb, og glæder mig til at lære nuværende såvel som nye klienter og jeres dyr at kende.

Accepter marketing-cookies for at se videoen.