Benjamin Lambert-Züberlein

Dyrlæge Sebastian Hoelgaard

Dyrlæge
Email: info@nordkystensdyrehospital.dk

Jeg har altid haft interesse for dyr, og lige fra barnsben vidst, at jeg skulle være dyrlæge.

Ved siden af studiet har jeg underbygget mine faglige egenskaber i både ind- og udland. I løbet af studietiden arbejdede jeg hos Østerbrogades Dyrlæger, hvor jeg lærte dagligdagen på en smådyrsklinik at kende.

Jeg har også behandlet gadehunde og -katte i Thailand og USA.

På Nordkystens Dyrehospital har jeg ansvar for at passe på dit dyrs tænder. Du kan også til møde mig til konsultationerne til hverdag.

For mig er det vigtigt at vi, i fællesskab, finder den bedste løsning til lige præcis dit dyr. Som dyrlæge går jeg op i, at dit dyr får den bedste behandling.

Privat bor jeg på Østerbro med min kæreste. I min fritid nyder jeg at holde mig aktiv med fitness, cykling, golf og flag football.

Jeg glæder mig til at møde jer alle sammen og ikke mindst jeres dyr!