Amalie Haasum

Klinikassistent Amalie Haasum

Veterinærsygeplejerskeelev
Email: info@nkdyrehospital.dk

Jeg har arbejdet i mange forskellige erhverv, men altid med drømmen om en dag at kunne arbejde med dyr. Min kærlighed og interesse for dyr opstod allerede da jeg var barn, og er kun blevet forstærket gennem årene.

Jeg er vokset op med både katte og hunde, og ved også, at når jeg får pladsen til det, gerne vil udvide familien med et kæledyr.

Efter gymnasiet tog jeg til Namibia for at arbejde frivilligt på en wildlife rescue farm, hvor arbejdet i høj grad bestod af rehabilitering af tilskadekomne dyr, pasning og fokus på at sætte dem ud igen.

Jeg har været så heldig at få arbejde som veterinærsygeplejerskeelev hos Nordkystens Dyrehospital, og dermed er et skridt tættere på drømmen.

I min fritid elsker jeg at lave en masse forskellige ting og har oftest gang i flere projekter af gangen.

Jeg elsker at rejse og går altid lidt og planlægger næste drømme destination, og andre skæve projekter.

Glæder mig meget til at tage imod jer og jeres kæledyr.