Om os

Er du ligesom de fleste omsorgsfulde dyreejere, vi kender?

Accepter marketing-cookies for at se videoen.

- Så kan du sikkert nikke genkendende til, at det næsten gør lige så ondt på dig, når dit kæledyr er sygt, som hvis det var et af dine børn. Nogle gange føles det måske værre, fordi du ikke kan snakke med dyret om, hvad der er galt.

Det kan også være, at dit dyr ikke fejler noget, men skal vaccineres, og du ved, at dit dyr er utrygt ved at skulle til dyrlægen.

Derfor kommer nogle dyreejere til at springe en tur til dyrlægen over i misforstået godhed. Det er der slet ingen grund til.

På Nordkystens Dyrehospital er vi vant til at rumme både dyr og mennesker, som har brug for lidt ekstra omsorg under besøget. Som regel bliver det meget nemmere både for dig og dit dyr at besøge os, når I har været her bare én gang, fordi I hurtigt bliver trygge, når I lærer os at kende. Det er i hvert fald, hvad vores andre kunder fortæller.

Vi ved, at ikke to dyr – eller to mennesker – er ens. Derfor sætter vi altid god tid af til at snakke med dig og lytte til dine spørgsmål og det, du fortæller om dit dyr, så vi kan finde den bedste løsning sammen med dig.

Vi hjælper både hunde, katte, fugle og andre mindre kæledyr.

Hyggelige omgivelser med plads til fordybelse

Samtaler om dit dyr foregår ofte i sofagruppen i vores hyggelige samtalerum. Her lytter vi indgående til dine tanker om dit dyrs velbefindende, og der er selvfølgelig ingen dumme spørgsmål.

Også venteværelset er indrettet efter, at alle skal have det godt. Derfor opholder hunde og katte sig hver for sig med deres ejere. Det gør, at dyrene helt af sig selv falder til ro, fordi der er taget hensyn til deres behov.

Mens du venter på at komme til undersøgelse med dit dyr, kan du slappe af og nyde en velfortjent pause i vores hyggelige og hjemlige venteværelse, hvor du tilbydes te, kaffe eller vand. Mange kunder fortæller, at vores venteværelse minder mere om venteværelset i en wellnessklinik end på et hospital, fordi vi har rolige vandfald, en masse grønne planter, dæmpet no stress musik i højtaleren og et legehjørne til børn med en køjeseng, bamser i alle størrelser, gyngestole og en tavle med kridt, som de kan hygge sig med.

Denne afslappende og autentiske stemning sætter rammerne for, hvordan vi hjælper dig og dit dyr.