Vaccination

Vaccination er en god idé

Har du fået vaccineret dit kæledyr?

På Nordkystens Dyrehospital tilbyder vi vaccinationer af kæledyr i rolige, trygge og behagelige rammer. Dit kæledyr er i de bedste og mest kompetente hænder ved en vaccination.

En god service

Du har søgt på vaccination og igennem Nordkystens Dyrehospital, har du fundet det rette sted at kontakte. Fordi vi selv elsker dyr, kan vi yde den service, vi gør. Hos os er både du og dit dyr mere end et nummer i køen, og vi gør meget ud af at sætte os ind i hvert enkelt dyrs situation og behov. Det betyder, at vi, samtidig med at give en god behandling, kan give dig råd og vejledning i, hvad du selv kan gøre for dit dyr i hverdagen for at sikre dets sundhed og velvære.

På dyrehospitalet er der en god stemning og med vores store erfaring, føler både kæledyr og ejer sig trygge i vores hænder. Vi er de rette at kontakte, hvis du ønsker en høj service, en god behandling, ekspertrådgivning og rimelige priser hos én og samme sparringspartner.

Kontakt os gerne

Du kan betragte os som en sparringspartner på dit dyr, der kan være med til at sikre kæledyrets sundhed og velvære nu og her og på sigt. Med mange kunder fra Helsingør på Nordsjælland oplever vi den dag i dag henvendelser fra hele Sjælland og øerne, båret frem af vores gode navn og rimelige priser.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du vil vide mere om vores vaccinationstilbud eller ønsker at bestille tid til konsultation.

Vi ser frem til at gøre en forskel for dig og dit dyr!