Kattefoder

Kattefoder

Hos Nordkystens Dyrehospital i Helsingør forhandler vi kattefoder i bedste kvalitet. VetPro's kattefoder er nøje sammensat af danske dyrlæge og eksperter i veterinær ernæring med henblik på at sikre katten den bedste trivsel hele livet.

Kattefoderet består udelukkende af sunde råvarer, der giver gode smagsegenskaber og en høj fordøjelighed. Desuden er foderet med til at nedsætte risikoen for urinvejssten.

Foder til alle katte

Vi forhandler VetPro kattefoder til katte i alle aldre, og vi rådgiver naturligvis gerne om det rette foder til netop din kat. For eksempel indeholder VetPro's killingefoder ekstra meget calcium og D-vitamin, som sikrer optimal knoglevækst i kattens første leveår. Til sammenligning er senior kattefoderet fra VetPro rigt på naturlige bruskbevarende stoffer, som holder leddene stærke hos katte over otte år.

Samtlige fodertyper fra VetPro indeholder alle de næringsstoffer, din kat har brug for til et sundt og aktivt liv. Og så har foderet et højt indhold af sunde, umættede fedtsyrer fra fisk, som er godt for huden og giver en blød og glansfuld pels.

VetPro's kattefoder er helt uden tilsætningsstoffer, konserveringsmidler og kunstige farvestoffer.

Du kan købe foderet på i vores butik på Nordkystens Dyrehospital, hvor vores dygtige personale altid er klar med gode råd og vejledning.

Vi forhandler kattefoder fra:

  • VetPro
  • Royal Canin
  • Hills