ISO certificering

ISO certificering

Nordkystens Dyrehospital er en moderne dyrlæge i Helsingør med professionelt udstyr og veluddannet personale, der sikrer den bedste behandling til dit dyr. Hos dyrlægen er der både operationsstue, tandbehandlingsrum og laboratorium med røntgen, så vi er i stand til at foretage stort set alle behandlinger af almindelige kæledyr. Udover grundige sundhedseftersyn udfører vores dyrlæge almindelige indgreb som kastration og sterilisation af hund og kat samt mere komplicerede operationer for eksempel i forbindelse med hjertefejl og lungelidelse og vi har gode faciliteter til de hunde og katte, der skal indlægges eller vågne op af narkose.

Certificeret dyrlæge i Helsingør

Nordkystens Dyrehospital prioriterer vi tryghed og nærvær meget højt, og så lægger vi vægt på, at vores kvalitet, service og sikkerhed er af højeste kvalitet. Det har vi gjort i mere end 25 år, og i 2012 blev dyrlægen i Helsingør som en af de første i hele verden certificeret med ISO 9001. Det betyder, at vi altid opfylder nogle strenge kvalitetskrav, både hvad angår behandling, kundeservice og dyresikkerhed.

Meget mere end en dyrlæge

Udover at være din lokale dyrlæge i Helsingør har Nordkystens Dyrehospital egen hundefrisør, der tilbyder soignering og pleje af hund og kat samt en butik, der sælger foder, plejeprodukter, tilbehør og legetøj i højeste kvalitet.

Vores kompetente personale giver gerne gode råd og vejledning omkring foder og pleje af dit kæledyr, og du er altid velkommen til at kigge forbi vores butik.