Aflivning

Aflivning

Når man har valgt at tage et dyr til sig, har man valgt en stor glæde, men også en stor sorg. For medmindre dit dyr sover stille ind derhjemme, så kommer der en tid, hvor du skal tage beslutningen om at give dit dyr en værdig afslutning. På Nordkystens Dyrehospital har du som det eneste sted i Danmark nu mulighed for at sige farvel til dit dyr i et sørgerum, samtidig med at du kan mindes dit dyr i vores mindelund (se billedet).

Når den svære beslutning om en aflivning er taget, så har du mulighed for at sidde med dit dyr i vores sørge- og samtalerum, som er indrettet som en lille hyggelig stue (se billedet under "Indlæggelse"). Dit dyr kan ligge hos dig på et tæppe på sofaen, mens der bliver givet først en beroligende sprøjte, og derefter gives den endelige indsprøjtning. Du har så mulighed for at blive i rummet et stykke tid, så du kan tage en god afsked med dit dyr.

Herefter vil du have mulighed for at begrave dit dyr i din have, men har du ikke mulighed for det eller ikke ønsker at gøre det, så sørger vi for, at dit dyr bliver kremeret på ADA's Kæledyrskrematorium Her kan du vælge en fælleskremering, hvor dit dyr bliver kremeret med andre kæledyr, og asken bliver derefter opbevaret i depot. Hvis du ønsker en urne med dit dyrs aske, kan du få en separat kremering, hvor du får asken hjem i en urne. Du kan læse mere om de forskellige muligheder på deres hjemmeside.

Netdyredoktors nyhedsbrev Vi er en del af VetFamily, som står bag Netdyredoktor. Få nyheder om kæledyrs sundhed, symptomer og behandling.

Du modtager faglig information, tips og tricks og gode tilbud 2-4 gange om måneden. Nye abonnenter får en rabatkode på 10% til webshoppen.