Vagtsamarbejde

Dyrlægevagten

Akut sygdom eller tilskadekomst

Hvis dit dyr bliver sygt eller kommer til skade, så har Nordkystens Dyrehospital åbent alle hverdage mellem kl. 8 - 17, og her kan du komme i kontakt med os på telefon 49 20 30 16.

Uden for disse tider er der døgnvagt på telefon 70 22 33 07. Her vil du altid kunne komme i kontakt med en dyrlæge. Vagtdyrlægen vil være en dyrlæge fra en af de ca. 10 klinikker, som vi samarbejder med i Frederiksborg Amt. Vi tilbyder hjælp til akut syge eller tilskadekomne hunde, katte, fugle og andre mindre kæledyr. Alle klinikkerne har moderne udstyr til førstehjælp, laboratorieundersøgelse, røntgenundersøgelse, narkose og kirurgi. I tidsrummet kl. 21:00-08:00 henvises der altid til Dyrehospitalet i København
Du kan hente en vagtbrochure hos os eller klikke ind på dyrlægevagtens hjemmeside.

Netdyredoktors nyhedsbrev Vi er en del af VetFamily, som står bag Netdyredoktor. Få nyheder om kæledyrs sundhed, symptomer og behandling.

Du modtager faglig information, tips og tricks og gode tilbud 2-4 gange om måneden. Nye abonnenter får en rabatkode på 10% til webshoppen.