Om os

Om os

 

På Nordkystens Dyrehospital bestræber vi os på at give dig og dit kæledyr den bedste hjælp og service livet igennem. 

Vi går op i, at dit dyr har det bedste helbred. Vi ønsker at være en helhedsløsning, som din sparringspartner, når det handler om dyr. Derfor hjælper vi dig gerne – ikke kun når dit kæledyr er sygt, men også til at sikre sundhed for dit raske dyr.

Gennem mere end 20 år har vi været garant for en meget høj kvalitet både fagligt og servicemæssigt, ligesom vores sikkerhed i forbindelse med indlæggelser og operationer er en af Danmarks bedste. Og så er vi som en af de meget få dyreklinikker i Danmark ISO 9001 certificeret, så du kan være tryg ved at komme med dit dyr hos os. Læs mere om ISO dyrlægen her www.iso-dyrlægen.dk

Som et moderne dyrehospital har vi eget laboratorium og røntgen, samt professionelt tandbehandlingsrum, operationsstue og behagelige opvågningsrum. F.eks. kan vi tilbyde varme i gulvet for hunde, der er vågnet op fra narkose, ligesom alle katte har dobbeltværelse i et opvarmet lokale, således at de har et sove- og spise lokale samt et "toilet" værelse. I er velkommen på Nordkystens Dyrehospital, lige meget om det drejer sig om en skovflåt, eller der er problemer med knæet. 

Nordkystens Dyrehospital, dyreklinik og dyrlæge, er stedet hvor du og dit kæledyr altid er i fokus. Vores motto er: Tryghed og nærvær for dig og dit dyr.

Vi lægger stor vægt på, at både vores patienter samt klienter føler sig trygge og sikre, når de kommer hos os. Vi bruger meget tid på at informere grundigt både før, under og efter behandlingen.

Derfor har vi en unik gratis servicepakke:

  • Telefonisk opfølgning på de fleste behandlinger              
  • Jule- og fødselsdagsgaver
  • Nyhedsbreve hver måned
  • Hvalpeaftener
  • Foredragsaftener
  • Arrangementer
  • Ernæringsmæssig rådgivning mm.